Névtelen terv 50

#FEDEZDFELAKÜLÖNBSÉGET a SESSION LABEL-lel, a Schwarzkopf Professional magas teljesítményű, professzionális styling termékcsaládjával!

A lényegre törő, mégis sokoldalú szortimentre vágyó fodrászok igényeihez igazodva, a Schwarzkopf Professional megújította a professzionális styling termékekből álló ikonikus termékcsaládját.

A SESSION LABEL egy önálló márka tizenkét magas teljesítményű formulával, amelyek segítségével minden alkalommal ikonikus frizurákat készíthetsz.

 3  

SESSION LABEL. A különbség.

  • Az SKP Session Label egy egyedülálló márka azoknak a fodrászoknak, akik többre vágynak. A szalon exkluzív styling termékcsaládot mindennapos használatára fejlesztettük ki, amit a session stylistok magas elvárásai inspiráltak.
  • A termékeket mi biztosítjuk, de a te kezed az, ami formázza a hajat, fokozza a textúrát és megalkotja a könnyed, elbűvölő lookot.
 2  

SESSION LABEL. A termékek.

  • Az SKP Session Label termékek multifunkcionális tulajdonságai lehetővé teszik a sokrétű használatot, így a termékek nem korlátozódnak egyetlen kategóriára, bátran kísérletezhetsz velük.
  • A különbség a részletekben rejlik. A SESSION LABEL öt vadonatúj innovációt fejlesztett ki, és ismételten bevezette a korábbi termékcsalád hét legkedveltebb és leghatékonyabb formuláját. A csomagoláshoz szénmentes műgyantákat használunk az újrahasznosíthatóság érdekében.
  • Emellett a legtöbb termék vegán formulával* rendelkezik, így a szalon exkluzív szortiment a Schwarzkopf Professional leghatékonyabb styling termékcsaládja.
  • *Minden termék, kivéve a THE MIRACLE és a THE DEFINER termékeket, amelyeket a lehető leghamarabb vegán formulára váltunk.

 

                          #FEDEZDFELAKÜLÖNBSÉGET 

                       

 „A termékek és a styling eszközök megfelelő használata a sikeres session styling kulcsa. A szabályok, a technikák és a termékismeret elsajátítása lehetővé teszi, hogy átlépd a határokat és új szintre emeld a munkádat, ami kellő magabiztosságot nyújt ahhoz ahhoz, hogy megalkothasd a megálmodott stylingokat.”

– Nick Irwin, a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Styling Nagykövete

4 

 

 5

 

6 min 

 

7 

 8

 THE MIRACLE

Multifunkciós hajbalzsam

Egy multifunkciós hajbalzsam, amely előkészíti, védi és definiálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. A formula rugalmas tartást biztosít, miközben védőpajzsot képez a haj felszínén, hogy megóvja a mechanikai hatásoktól és a forró hajformázó eszközök hőhatásaitól.

 THE MOUSSE

Volumenizáló spray hajhab

Egy pehelykönnyű volumenizáló spray hajhab, amely dús hajérzetet kölcsönöz, azonnali tőemeléssel. A magas teljesítményű formázó polimerrel és kalibrált diszperzióval ellátott formula célzott volument biztosít.

THE THICKENER

Hajszárítás könnyítő spray

Hajszárítás könnyítő spray hidrolizált búzaproteinnel és panthenollal, amely dús hajérzetet ad a volumenizált, mégis szabadon áramló textúráért, miközben természetes tapintást kölcsönöz, ragadós hajérzet nélkül.

THE DEFINER

Göndörítő krém

Göndörítő krém, amely ragadós hajérzet nélkül formázza, kontrollálja és definiálja a göndör és hullámos tincseket. A formula hidratált hajérzetet nyújt, és tökéletes a forró hajformázó eszközökkel való használathoz.

 

 10  11  12  13
 

THE POWDER

Styling hajpor

A lávakővel gazdagított styling hajpor gondoskodik a tökéletesen száraz textúráról, a finom diszperzió pedig célzott volument tesz lehetővé a rugalmas textúráért és tartásért.

 

THE SALT

Só hajspray

A só hajspray textúrált finisht és természetes esést kölcsönöz, emellett dúsítja és definiálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené.

 

THE MUD

Hajformázó paszta

Egy hajformázó paszta, amely formázza és definiálja a hajat, miközben nyers textúrájú hajstílust és közepes tartást biztosít. Az aktív szenet tartalmazó formula újraformázható, matt finisht eredményez zsíros hatás nélkül, a végtelen styling lehetőségekért.

 

THE PASTE

Mattító hajformázó paszta

A bogyósgyümölcs-viaszt és tápiókakeményítőt tartalmazó mattító hajformázó paszta rugalmas textúrát nyújt a volumenizált és definiált frizuráért.

 

 14  15  16  17 min
 

THE TEXTURIZER

Zilált lookot biztosító hajspray

A tápiókakeményítővel és panthenollal ellátott hajspray gondoskodik a könnyed textúráról és volumenről, miközben zilált, dús és hidratált hajérzetét kölcsönöz.

 

THE SERUM

Finishing olaj

Egy finishing olaj, amely nem csupán kiegyenlíti a haj porozitását, de simább hajérzetet és gyönyörű fényt is biztosít a haj elnehezítése nélkül. Tökéletesen használható a rétegezéshez.

 

THE FLEXIBLE

Száraz, rugalmas tartást adó hajlakk

Száraz, enyhe tartást adó hajlakk az újraformázható lookért és tartásáért. Gyorsan száradó formula leheletfinom eloszlással.

 

THE STRONG

Száraz, erős tartást adó hajlakk

Száraz, erős tartást adó hajlakk, amely maximális kontrollt és makulátlan finisht nyújt. Tökéletesen kezeli a szálló hajszálakat és kiváló tartást ad.