Szofrán Zsolt oktató fodrászunk számára a saját szakmai sikere egyenlő a Schwarzkopf Professional márkával és az itt zajló munkával, mely változatosságot, megannyi kihívást és felemelő újdonságot tartogatott számára. Szofrán Zsolt videóinterjúban mesél karrierrjéről, a fodrász képzések jelentőségéről és szakmai elismeréseiről.

 Profizmus, innováció és a legszebb szőke hajszínek.

A Schwarzkopf Professional-ban az oktatók csapatjátékosok és rengeteg alázattal rendelkeznek. A céluk feljeszteni a tanulni vágyó fodrász kollégákat, nem pedig vizsgáztatni őket. Segítik, támogatják és a rendelkezésükre állnak a mindennapokban az oktatásokat megelőzően és azt követően egyaránt.  

Szofrán Zsolt rengeteget inspirálódik, ahogy jön- megy a világban, akár az építészetből, akár a természetből. Vannak árnyalatok, amikre azonnal felfigyel, ezeket beépíti munkájába az aktuális trendekhez és hajszínekhez illően. 

 

Nemzetközi karrier a Schwarzkopf Professional márkán keresztül

Egy támogató cégnél, mint a Schwarzkopf Professional, aki nagyot mer álmodni, kitartó és nyitott a lehetőségekre a szakmai kihívások sora végtelen. Szofrán Zsolt élt ezekkel a lehetőségekkel, mára a regionális csapat részeként is dolgozik, Közép- Kelet Európa, illetve Oroszország régiója tartozik ide, ahol ő maga is tevékenykedik, ezzel tovább emelve a márka és a magyar fodrász szakma hírnevét. Rengeteg fejlődés és tapasztalás, amit kap az utak során, ezt pedig nem mindennapi oktatásaiba építi bele. Azt gondoljuk, hogy Szofrán Zsolt szakmai pályafutása példa értékű lehet minden fodrász számára!

 

Büszkeségünk: a siker útján a Schwarzkopf Professional fodrászati márkával

Szofrán Zsolt közel másfél éve részt vesz termék- fejlesztésekben is és meghívást kap olyan megbeszlésekre Németországban, ahol a fodrász szalonok számára  készülő termékeket álmodják meg együtt és a közös ötleteket gyúrják össze az új innovációkban. Együtt dolgozott ki új festékeket 7 colorist, megalkották, hogy mit tudjon a festék, hogyan működjön és legyen jó ez a fodrászoknak. A Schwarzkopf Professionalhoz való csatlakozása óta érzi igazán a siker ízét és még rengeteg lehetőség vár itt rá. 

 

Nézd meg a Szofrán Zsolttal készített videó interjút: