Ismerd meg a tbh – true beautiful honest márkát, a Schwarzkopf Professional első tartós hajfestékkollekcióját, amellyel autentikus hajszínek érhetőek el...

A Schwarzkopf Professional büszkén jelenti be a várva várt újdonságát, a tbh – true beautiful honest kollekciót. Teljesen egyedi, bársonyosan autentikus és hitelesen őszinte megoldásival új szintre emeli a hajfestési szolgáltatásokat, amelyekről 2019 áprilisától saját magad is meggyőződhetsz a Schwarzkopf Professional szalonokban.

A Schwarzkopf Professional válaszolni kíván az autentikusságot és a #nofilter szépségtrendeket övező keresletre. T - Tökéletesen egyedi, multidimenziós árnyalatok, amelyek játékosan emelik ki a haj természetes mélységeit és magasságait. B - Bársonyosan autentikus, fényes és púderes árnyalatok, finom, irizáló melléktónusokkal, amelyek kiemelnek és megszépítenek, nem pedig eltakarnak. H – hitelesen őszinte személetmód a formuláink elkészítésénél: 92%-ig természetes eredetű összetevőket és ezeket kiegészítő teljesítményfokozókat használunk.

Névtelen 1

tbh – true beautiful honest: hajfestékeink

A tbh – true beautiful honest hajfestékek megőrzik és kiemelik a haj természetes mélységeit és magasságait, ezáltal natúr hatású színeredményt ér el a hajon, akár teljes multidimenziós fedéssel. A tbh – true beautiful honest egy olyan hajfesték, amely bátorítja az önkifejezést. A hagyományos hajfestékekre jellemző mesterkélt ragyogás helyett a tbh – true beautiful honest természetes fényt és egészséges tündöklést kölcsönöz a hajnak.

Bársonyosan púderes árnyalatok, irizáló melléktónusokkal, amelyek a vendégek minden kívánságát kielégítik, a festékanyagok különleges elegyének köszönhetően.

181130 TBH FLATLAYS 0039 1

A tbh – true beautiful honest szortiment három különböző színvilágot és 26 hajfestéket tartalmaz, amelyek mindegyike ideális társa lesz a fodrászoknak az autentikus hajszínek megalkotásában:

 • Natural (természetes): semleges árnyalatok egy leheletnyi csokoládéval (6 árnyalat)
 • Cool (hideg): modern, füstös árnyalatok, amelyek segítenek a haj eredeti melegségének semlegesítésében (13 árnyalat)
 • Warm (meleg): káprázatos elsődleges visszatükröződések, amelyeket rózsaszín melléktónusok tompítanak le (7 árnyalat)

Az árnyalatok a Schwarzkopf Professional meglévő számozási rendszerén alapulnak, megkönnyítve ezzel a szakemberek dolgát a vendéghez leginkább megfelelő árnyalat kiválasztásában. 

Formuláinkat akár 92%-ban természetes eredetű összetevőkből állítottuk elő, amelyekhez kiegészítő teljesítményfokozókat adtunk annak érdekében, hogy minden esetben megbízható színeket biztosíthassunk:

 • Festékanyagok
  A púderes árnyalatú festékanyagaink egy speciális pigment kombinációt (HEP-et) tartalmaznak, amely segít az új allergiás reakciók kialakulásának csökkentésében.1
 • 50%-al kevesebb ammónia
  Akár 50%-al kevesebb ammóniát tartalmaznak, mint a hagyományos hajfestékek. Ezáltal hatékonyan őrzik meg a haj sértetlenségét, továbbá kellemesebb és lágyabb vendégélményt nyújtanak.
 • Szőlőmagolaj
  Természetes fényt és egészséges csillogást biztosít.2

tbh – true beautiful honest: szolgáltatások

A tbh – true beautiful honest teljes egészében a meglévő karakterjegyek kiemeléséről és a megszépítéséről szól: azoknak a vendégeknek, akik hajfestési szolgáltatásokért fordulnak a szalonhoz minden esetben autentikus konzultációs élményben lesz részük, amelyek káprázatosan egyedi, multidimenziós végeredményekhez vezetnek: Használatával az olyan klasszikus szolgáltatások is elérhetőek, mint a sötétítés, árnyalás szőkített hajon, szín-a-színben festés, tőrész festése/árnyalása, melírtechnika sötétebb alapokon (akár 3 színmélységgel világosabb) és forma keretezése világosabb színekkel. Bársonyosan autentikus színeredmények, amelyeket a púderes árnyalatainkkal érünk el. Újítsd meg a stílusodat vagy vigyél új életet a fakó hajszínedbe a színfrissítéssel vagy tiszta fény szolgáltatással.

180711 SCHWARZKOPF B 02 0019 v2 CMYK 1

A szortiment továbbá egy tbh – true beautiful honest Árnyalatlágyítót is tartalmaz, amely egy technikai segédeszköz a színfrissítéshez és tiszta fény szolgáltatásokhoz. Bármely más tbh – true beautiful honest árnyalattal keverhető a fakó hajhossz és -végek felfrissítéséhez. Termékeink alábbi összetevői kiemelten magas ápoló hatóanyagokat tartalmaznak:

 • Argán olaj
  A bőrápolásban széles körben használt természetes olaj, amely kiemeli a haj puhaságát, valamint természetes fényt kölcsönöz annak.
 • Makadámolaj
  Az ápoló tulajdonságairól ismert természetes olaj, amely erősíti a haj fényességét.
 • Sheavaj
  Zsírsavakban gazdag természetes összetevő, amely elősegíti a puha hajérzetet.3

tbh – true beautiful honest: digitalizáció

Három exkluzív oktató videót forgattunk a session stylist Victoria Hunterrel, amelyeken keresztül magad is meggyőződhetsz arról, hogy milyen bámulatosan természetes színeredmények érhetőek el a tbh – true beautiful honest termékekkel.

Kövesd a tbh – true beautiful honest újdonságait a közösségi médiában a @schwarzkopfpro @schwarzkopfprohu csatornáin keresztül a #betbhhu és a #schwarzkopfprohu hastagekkel.

Bár az új allergiás tünetek kialakulására csekély az esély, továbbra is az allergiás reakciók kockázata, amelyek akár súlyosak is lehetnek. Mindig végezd el az allergia tesztet 48 órával a festés előtt. Ha bármikor reakciót tapasztalt a hajfestés után, nem szabad igénybe vennie ezeket a szolgáltatásokat. Szigorúan tartsd be a biztonsági utasításokat, további információért pedig keresd fel a www.schwarzkopf-professional.com weboldalt.

1. függelék: Aqua (víz, Eau), cetearil-alkohol, gliceril-sztearát SE, glicerin, oktil-dodekanol, etanol-amin, ammónium-hidroxid, nátrium-cetearil-szulfát, Vitis Vinifera (szőlő) magolaj, kokamidopropil-betain, parfum (parfüm), nátrium-szulfit, nátrium-klorid, etidronic Sav, nátrium-szulfát, aszkorbinsav, rezorcinol, 2,7-naftalin-diol, 2,4-diaminofenoxi-etanol-HCI, 2-metil-torcinol, 1,3-bisz (2,4-diaminofenoxi) -propán-HCl, 5-amino-6-klór -o-krezol, 2-amino-3-hidroxi-piridin, 1-hidroxi-etil-4,5-diamino-pirazol-szulfát, 2-amino-6-klór-4-nitro-fenol

2. függelék: Aqua, cetearly alkohol, glicerin, Butryrospermum Pakii (Shea) vaj, Behenamidopropil-dimetil-amin, distearoyetil-hidroxi-etil-ammónium-metoszulfát, Argania Spinosa kernelolaj, makadámia Ternifolia vetőmagolaj, cetearet -20, nátrium-benzonát, izopropil-mirisztát, tejsav, parfüm (illat)