Még csak pár hónapja kapható Magyarországon a Fibreplex, de a fodrászok után a vendégeket is szépen lassan meghódítja magának. Aki kipróbálta, azonnal beleszeretett és a szőkítést már csak ezzel tudja elképzelni. Lássuk, Ti mit mondtatok, miért érdemes alkalmazni a Fibreplex-et!

1. A Fibreplex szép lassan beépül a köznyelvbe, mint a tökéletes védelmet nyújtó rendszer, amit hajfestések, szőkítések és világosítások során alkalmaznak a fodrászok. Olyan szolgáltatás ez, amit a vendégek már keresnek, sőt, sokszor már eszerint választanak maguknak fodrászt. 

2. A fodrászszakma idei legnagyobb fejlesztése – mondta nekünk egyik kedves partnerünk. Ő már csak tudja, sok-sok éve dolgozik a fodrászszakmában és sok innovációt látott már. 

3. Olyan nagy a termék mögötti marketing háttér, ami nagyon sok új vendéget vonz a szalonokba. Ezért érdemes felkészülni az újdonsült vendégek fogadására!

4. A termék használata nem képzéshez kötött, hiszen annyira egyszerű; de ha a csomag megvásárlása előtt mégis ki szeretnéd próbálni, van rá lehetőséged a Schwarzkopf Professional budapesti ASK Akadémiáján. Az időpontok mindig szerepelnek a Facebook eseményeink között, bejelentkezés telefonos regisztrációhoz kötött. 

5. Minden vendég rohan, a szépülésre szánt idő egyre kevesebb. A Fibreplex újdonságával a haj állaga gyorsan és könnyen javítható anélkül, hogy a hatóidő változna. A vendégek imádják!

+ 1 tipp: Ha elkészíted magadnak, akkor élő reklámtáblája lehetsz a Fibreplex hajkötés-erősítő rendszerének, hiszen nagyon látványos eredmény érhető el a vegyileg kezelt hajakon. Kell ennél több? :)

Oszd meg velünk Te is tapasztalataidat, neked hogy tetszik legújabb szolgáltatásunk. Írd meg Facebook oldalunkon