Kuszkurasz Nikosz fodrászmester show-ja igazi csemegét ígért azok számára, akik a Trendfesztivál 2016 bemutatott frizuráiban a hordhatóságot, a laza, mindennapi, ámde felettébb trendi vonalakat keresték. Nikosszal beszélgettünk.

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 690

„A bemutatóm az OSiS+ Soft Glam termékek segítségével a tavasz-nyári lágy romantika frizurákban való megjelenítésére épült. Az Undone stílust mutattam be egy kis tengerpartot idéző hangulattal: laza, természetes, nőies, szexi, „szétbomló”, „befejezetlen” hatású feltűzésekkel. A modellek könnyed, nyári, fürdőruhás-tunikás, szexi ruhákban, mezítláb jelentek meg a színpadon, mintha homokban sétálnának. Mindezt lassú, erotikus mozdulatokkal fűszereztük, amit a zene is erősített. A modellek magabiztosan, lágyan, kecsesen mozogtak a színpadon. A táncos fiúk látványos koreográfiát adtak elő.

A show-m alapvetően két részre bontható. Az első részben egy kis hangulatfokozást igyekeztünk elérni a fiúk fergeteges táncával: itt természetesen a legújabb férfi hajtrendeket bemutatva. Majd a második részben a modellek lassú, kimért mozgásával a természetességet, könnyedséget, hordhatóságot, nőiességet mutattam be a hölgyek haján.

A kollekció megálmodása során a Schwazkopf Professional Undone Glamour trendirányzatát és Patrick Cameron munkáinak könnyed, nőies vonalait ötvöztem és saját gondolataimmal egészítettem ki. Fontos szempont volt számomra, hogy hordható frizurákat készítsek. A hajszínek elkészítésénél is a természetességen volt a fókusz, melyeket az új IGORA Royal Nude árnyalatokkal készítettem el.

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 677

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 678

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 679

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 681

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 683

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 685

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 688

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 691

Tetszett Kuszkurasz Nikosz bemutatója és a beszámoló is? Köszönjük, ha ezt kollégáiddal is megosztod! :)