A valaha volt legkülönlegesebb kényeztető élmény érdekében a Schwarzkopf Professional KÉT vadonatúj termékkel, a ricinusmaggal készült Tisztító olajjal és a Mediterrán Finishing Olajjal gazdagítja az Oil Ultime-szortimentet.

A Schwarzkopf Professional hisz abban, hogy a valódi szépség belülről sugárzik és több egy kellemes külsőnél. A valódi szépség nem más, mint egy harmonikus lélek, amely a megjelenésünkből sugárzik.

A vendégek manapság élményekre vágynak, hiszen az ezeken keresztül szerzett öröm sokkal teljesebb. Ezek az élmények ráadásul másokkal is megoszthatók, ami nagyon fontos a Millennium-generációnak, akik az idejük jelentős részét töltik a közösségi médiával. Mindez felértékelte a fizikai és mentális jóllétet, aminek köszönhetően a vendégek olyan prémium élményekre vágynak, amik nem csak hosszan tartó előnyöket kínálnak, de képesek olyan nyugalmat hozni az életükbe, ami néhány órára elfeledteti velük a hektikus mindennapjaikat.

A Schwarzkopf Professional pontosan ezt a célt tűzte ki a prémium hajápoló márka, az Oil Ultime bevezetésével. Most pedig izgatottan gazdagítja a meglévő szortimentet két új termékkel, amelyekkel a kényeztető élmény még különlegesebbé varázsolható.

Schwarzkopf Oil Ultime

Prémium hajápolás az olajok erejével

A legértékesebb összetevők – azaz a nagy teljesítményű természetes, tisztított olajok, amelyek életre keltik az aromaterápiás illóolaj élményt – felhasználásával az Oil Ultime könnyed ápolást biztosít, az érzéki, kényeztető élmény segítségével a vendégek pedig helyreállíthatják a belső egyensúlyukat és maguk mögött hagyhatják a szürke hétköznapokat.

Az Oil Ultime önpárolgó és önoldódó olajokkal készült a súlytalan teljesítmény érdekében. A 100%-ban természetes tisztított olajokból készült termékcsalád csábító fényt és kellemes tapintást kölcsönöz a hajnak, miközben a kényeztető, Oil Ultime-illóolajokkal végzett aromaterápiás szolgáltatás fokozza a vendégek általános jóllétét.

Új termékek és kényeztető élmények

Az Oil Ultime születését a modern aromaterápia ihlette, ezért ideális választás a kényeztető professzionális szolgáltatásokhoz. Újdonságaink:

  • Oil Ultime Tisztító olaj ricinusmaggal

A 100%-ban természetes ricinusmagolajjal készült tisztító olaj gondos és pihentető élményt kínál. A szilikonmentes, nem zsíros ricinusmagolaj gyengéden tisztítja és ápolja a hajat és fejbőrt. A könnyed olajformula egyenletesen eloszlatható, használatától a haj egészségessé és természetesen fényessé válik.

Oil Ultime Cleansing Oil

  • Oil Ultime Mediterrán Finishing Olaj

A Mediterrán Finishing Olaj a tiszta fehér jázminvirág-tartalmú természetes olajok gazdag elegyét használja, amelyet a lime és narancs frissítő citrusos illata varázsol még különlegesebbé. Kimondottan úgy alkottuk meg, hogy megakadályozza a melegebb idővel, például UV-sugarakkal, járó sérüléseket. Ez egy szilikonmentes formula, amely alapvető ápolást biztosít, ám közben nem nehezíti el a hajat. Használatától a haj könnyed, élénk és kellemes tapintásúvá válik.

14 March Oil Ultime

Az Oil Ultime továbbá büszkén mutatja be a szalon-exkluzív Oil Ultime Élénkítő és Pihentető illóolajos szolgáltatását, amelyekhez kizárólag szilikonoktól mentes formulákat használunk. Használható akár kéz- és fejmasszázshoz, a prémium, kizárólag szalonokban elérhető kényeztetés részeként. A szolgáltatás megalkotásához az aromaterápia szakértője és márkanagykövetőnk, Kazue Gill nyújtott segítséget.

  • Oil Ultime Pihentető Illóolaj

Levendula és jázmin a belső nyugalom felélesztéséhez.

  • Oil Ultime Élénkítő Illóolaj

Ylang Ylang és Mandarinolaj a hangulat élénkítéséhez.

Az Oil Ultime-szolgáltatáskínálatot úgy alkottuk meg, hogy a szalonodat a harmónia oázisává változtassa, ahol a vendégeknek egy valóban érzéki aromaterápiás élményben lehet részük, amely helyreállítja a belső egyensúlyukat és jóllétüket, hogy a valódi szépségük ismét utat találhasson a felszínre. A meglévő Oil Ultime Harmónia-szolgáltatás (amelyet az élénkítéshez vagy pihentetéshez kínálunk az Oil Ultime-illóolajok és aromaterápiás gyakorlat segítségével) kiegészítéséhez ezentúl egy intenzív vagy gyorsszépítő szolgáltatást is választhatnak a vendégek.

Az Oil Ultime-termékcsaláddal elérhető szolgáltatások a vendég egyedi haj- és fejbőrszükségleteihez, illetve hangulatához igazíthatók, ha a kiválasztott illóolajat a gyengéd bőrhámlasztáshoz használt Oil Ultime Oil-In-Scrubhoz adod. Kedveskedj a vendégeidnek egy finom kézmasszázzsal és használd ki teljes egészében a kényeztető élményben lévő lehetőségeket és azok egészségügyi előnyeit (úgymint fokozott keringés). Utolsó lépésként vidd fel a kiválasztott szépítő Oil Ultime Finishing olajat, amelytől a haj káprázatosan fényes és puha lesz.

A különböző lookokhoz a vendégek akár az Oil Ultime Finishing olajokkal végzett Gyors Hajszárító szolgáltatást is választhatják, hiszen – ahogy megszokhattuk – a Schwarzkopf Professional követi a legújabb trendeket, és az Oil Ultime-ot pontosan úgy alkotta meg, hogy tökéletes partnere legyen a szalonban elkészített, gyors hajszárítást igénylő lookok megalkotásának.

Schwarzkopf Oil Ultime look

Az Oil Ultime-termékekkel és szalonszolgáltatásokkal kapcsolatos további információért vedd fel a kapcsolatot a helyi Schwarzkopf Professional képviselőddel vagy látogass el a schwarzkopfpro.com/oilultime weboldalra. Meríts ihletet a

Schwarzkopf Professional közösségi média csatornáiból (@schwarzkopfpro) és fedezd fel az illóolajokkal végzett hajápolás erejét az #OilUltime és #TrueBeauty keresőcímkéken keresztül.

Az új Oil Ultime-termékek és -szolgáltatások 2020 márciusától érhetőek el.

A Henkelről Henkel világszerte kiegyensúlyozott és változatos portfólióval működik. Az erőteljes márkáknak, innovációknak és technológiáknak köszönhetően a társaság vezető pozíciókat foglal el három üzletágával mind az ipari, mind a fogyasztási cikkek terén. A Henkel Adhesive Technologies üzletága globális vezető szerepet tölt be a ragasztók piacán – valamennyi iparági szegmensben, világszerte. A Henkel Laundry & Home Care és a Beauty Care üzletágaiban vezető pozícióban van sok piacon és kategóriában, szerte a világon. A 1876-ban alapított Henkel több mint 140 éves sikert tudhat maga mögött. A Henkel 2017-ben 20 milliárd euró árbevételt és 3,5 milliárd euró korrigált üzemi eredményt ért el. A Henkel három – Loctite, Schwarzkopf és Persil – vezető márkája együttesen több mint 6,4 milliárd euró árbevételt ért el. A Henkel világszerte több mint 53 000 embert foglalkoztat – lelkes és sokszínű csapat, amelyet erős vállalati kultúra, a fenntartható érték létrehozásának közös célja és a közös értékek egyesítenek. A fenntarthatóság elismert vezetőjeként a Henkel számos nemzetközi indexben és rangsorban az első helyet foglalja el. A Henkel elsőbbségi részvényeit a német DAX tőzsdeindexben jegyzik. További információért kérjük, látogasson el a Henkel angol nyelvű honlapjára: www.henkel.com

Schwarzkopf Professional