A hajfestékek fejlesztését mindig is szívügyünknek tekintettük, vezető márkánk, az IGORA pedig a piac megkerülhetetlen szereplője már 50 éve. Az IGORA VIBRANCE forradalmi továbbfejlesztésével pedig eljött az idő, hogy még az eddiginél is magasabb szintre lépjünk!

A vendégek az elérni kívánt külsejüket egyre inkább a közösségi médiában látottak alapján határozzák meg - és ez a tendencia folyamatosan növekszik! A hajszínüket már-már a reggeli öltözékükhöz választják, ezért a tartós hajfestéssel járó elköteleződések fokozatosan veszítenek népszerűségükből. A fodrászokkal szemben pedig elvárássá vált, hogy képesek legyenek az azonnali átalakításokra, természetesen a haj károsítása nélkül. Mi, a Schwarzkopf Professional csapata fáradhatatlanul munkálkodunk azon, hogy megoldást találjunk ezekre a szükségletekre, ezért alkottuk meg ezt a magas teljesítményű, sokoldalú termékcsaládot. Az innovatív technológiájának és felhasználási lehetőségeinek köszönhetően az IGORA VIBRANCE számára nem létezik lehetetlen!

Az ÚJRAértelmezett IGORA VIBRANCE

A továbbfejlesztett, hidratáló féltartós hajfesték, folyékony formulával, amely igény szerint gél vagy krém állagúvá alakítható - a hajfestés új kapukat tár fel azok előtt, akik TÖBBRE vágynak...

igora_vibrance_a_feltartos_hajfestek_forradalma_a_schwarzkopf_professional_tol_20190114_041532.png


... TÖBB teljesítmény, TÖBB kényelem, TÖBB felhasználási mód, TÖBB választási lehetőség:

 • TÖBB teljesítmény – akár 100%-al magasabb azonnali hajfény* és megnövelt hajvédelem az új Moisture Protecting Complexnek köszönhetően.
 • TÖBB kényelem – az új folyékony formula 1:1 keverési arányának köszönhetően a festék egyszerűbben kikeverhető és felvihető.
 • TÖBB felhasználási mód – a folyékony féltartós hajfestékkel a tiéd a választás, hogy zselé vagy krém halmazállapotú festékkel szeretnél dolgozni; tapasztald meg a gyors felvitellel járó előnyöket, a precízebb felvitelhez válaszd a krém alapú festéket.
 • TÖBB választási lehetőség – a féltartós színszolgáltatások teljes választéka elérhető (duál applikáció, szín-a-színben festés, pasztell árnyalás, divatszínek, semlegesítés/színkorrekció, színfrissítés, tiszta fény szolgáltatás) az IGORA ROYAL árnyalatokkal tökéletesen harmonizáló 68 árnyalat bármelyikével.

 

unnamed.png

 

IGORA VIBRANCE  - Technológia

Az AQUAXYL™ technológiával előállított Moisture Protecting Complexnek köszönhetően az IGORA VIBRANCE különösen gyengéd a hajhoz a féltartós festési folyamat során. Az innovatív technológia ellenőrzése alatt tartja a haj belső hidratáltsági szintjét, egyúttal stabilizálja a hajrostok belső szerkezetét - ezáltal megvédi a hajat a töredezettségtől és megfelelő alapot szolgáltat az egyenletes színeredményekhez. A B3 és B5 vitaminokkal gazdagított alkoholmentes formula megóvja a hajfelszínt, hogy az egészségesen tündökölhessen.

 

igora.jpg

 

IGORA VIBRANCE - Termékek és szolgáltatások

A termékkínálat jelenleg 68 IGORA VIBRANCE árnyalatot tartalmaz, beleértve a sokoldalú IGORA VIBRANCE Clear 0-00-t, egy nem pigmentált formulát, mely akár önállóan hajfény szolgáltatásként kiajánlható, vagy bármely színszolgáltatás után fény szolgáltatásként használható, vagy az IGORA VIBRANCE árnyalatok hígításához, mélységük és intenzitásuk csökkentéséhez, valamint a pasztell árnyalatok megalkotásához is alkalmazható. 

A korszakalkotó Aktivátor rendszer használatával a fodrászok tetszés szerint választhatnak a gél és a krém halmazállapot között:

 • Az IGORA VIBRANCE Aktivátor gél egy zselésítő komponenst tartalmaz, ami egyedi gél állagúvá változtatja az eredeti halmazállapotot - ideális a flakonos felvitelhez vagy a gyors szolgáltatásokhoz a
  fejmosónál
 • Az IGORA VIBRANCE Aktivátor folyadék egy különleges sűrítő anyagot tartalmaz, amely a folyékony halmazállapotot krémmé változtatja - tökéletes választás a gyorsabb és egyszerűbb felvitelhez

 

 unnamed (1).png

 

Az IGORA VIBRANCE egyedi halmazállapotának köszönhetően a fodrászok könnyedén kiválaszthatják a vendégeik igényeinek és kívánságainak megfelelő termékeket és szolgáltatásokat. Azokra is gondoltunk, akik szívesen frissítenének a külsejükön, ám tartanak a tartós elköteleződéstől: az IGORA VIBRANCE még TÖBB lehetőséget kínál a kiváló minőségű, személyre szabható szolgáltatásain keresztül:

 • BREAK THE BRASS – semlegesítő szín-a-színben festés a tökéletes szőke eredményekért
 • PAINT ME PASTEL – játékos végeredmény a sokoldalú pasztell árnyalásoknak köszönhetően
 • COLOUR REBEL – lenyűgőzően merész fashion árnyalás a látványos külsőért
 • GLOSS BOSS – fény technikával kiegészített balayage a kimagasló ragyogásért
 • TEMPTING TONES – élénk színpanel egy extravagáns végeredményért
 • ONE TWO GORGEOUS – teljes színfrissítés, ellenállhatatlan fénnyel

 

„Az új IGORA VIBRANCE a valaha volt legcsodálatosabb féltartós hajfesték. A frissen kifejlesztett halmazállapotokkal nagyon könnyű dolgozni, a színeredmények pedig egyszerűen varázslatosak.”

Lesley Jennison | világhírű oktató és colourist

Lesley Jennison schwarzkopf professional igora vobrance 

A vendégeid is készen állnak még TÖBBRE? Magával ragadó kampányunk részeként bemutatjuk, hogy ugyanannak a modellnek hogyan változtathatjuk meg a külsejét a sokoldalú színvilágunkkal! Csatlakozz hozzánk és merülj el velünk együtt az élénk színekben a @schwarzkopfpro és a #MOREVIBRANCE hashtag-en keresztül.

Ne feledkezz meg a Schwarzkopf Professional ASK Education professzionális képzéskínálatáról sem, amelyek segítségével új szintre emelheted a készségeidet, és még jobban kiaknázhatod az IGORA VIBRANCE termékcsaládban rejlő lehetőségeket.

 

Az IGORA VIBRANCE 2019 január közepétől lesz elérhető a magyar fodrászszalonokban.

* összehasonlítva a nem színkezelt hajjal

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓÉRT VEDD FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK!