A Trendfesztivál 2016 blokkjai közt mindenki megtalálja a neki való stílust, a hozzá legközelebb állót. Aki fiatalos, laza, nőies frizurákat szeretne megismerni, melyek átvezetnek az idei nyárba, annak nagy kedvence lesz Kuszkurasz Nikosz bemutatója. A fodrászmestert a show előkészületeiről kérdeztük.

Kuszkurasz Nikosz Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2014

Mivel készülsz a Trendfesztiválra?

A Trendfesztivál 2016-ra egy OSiS+ Soft Glam blokkal készülök. Ebben a show-ban könnyed, laza, fiatalos, abszolút hordható, kicsit a nyarat idéző kócos, sokszor „befejezetlen” hatást keltő tengerparti frizurák készülnek majd.

A 2016-os hajtrend milyen újdonságokat tartogat?

Az idei trendben abszolút fellelhető a természetesség, a nőiesség, a könnyed „undone” érzés, amely közel áll a fiatalokhoz, akik hajviseletükkel könnyen kifejezhetik önmagukat. A show-ban bemutatott frizurákon érezhető lesz Patrick Cameron „Modern Vintage” hatása is, ami ugyan időben kicsit visszanyúlik a klasszikusabb frizurakészítéshez, ám mégsem annyira szabálykövető, mint a kontymester korábbi kollekciói. A célom az, hogy természetes és fiatalosan kócos hatású kontyokat, szálkás fonatokat; tekert és sodort tincsekkel laza frizurákat hozzak létre. A hajfestéseimben ombre hatású természetes színeffekteket fogok alkalmazni.

Hogyan készülsz a fellépésre?

A szakma nemzetközi nagy neveinek munkáiból ihletet merítve a saját ötleteimmel kombinálva találom ki a hajak mellett a show egyes elemeit is.

Kuszkurasz Nikosz Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2014.1

Kíváncsi vagy Kuszkurasz Nikosz bemutatójára? Gyere el 2016. március 5-én a Trendfesztivál 2016-ra és nézd meg élőben! Jegyet a Schwarzkopf Professional területi képviselőinél tudsz rendelni. Elérhetőségükért kattints ide!