A hair's[ku:l] már az első Schwarzkopf Professional bemutatóján olyat mutatott, ami a cég életében teljesen újszerű. A csapat, miközben egyedi show-jával borzolta a kedélyeket, igazán előremutató hajvágásokat és festéseket vonultatott fel modelljein. Velük beszélgettünk Trendfesztivál 2016-os fellépésük kapcsán.

Elég erős show volt: mit szimbolizált számotokra a vérfrissítés?

Köszönjük. Két dolog volt fontos a mostani bemutatónkon. Alapvetően a haj és a teljes kép mindig elsődleges szempont számunkra, ebben sosem akarunk kompromisszumot kötni, így most sem. Fontos volt, hogy ez nagyon szakmai, mai és teljesen hair's[ku:l]-os legyen. A másik, hogy jelezzük a megújulást és vérfrissítést. Így jött a Schwarzkopf Professional infúzió ötlete is. Persze biztos lehetett volna árnyaltabban, kedvesebben érzékeltetni, de hát mi ilyenek vagyunk...

Mi volt a bemutatótok legfőbb mondanivalója?

Valami nagyon egyszerű, mégis erőteljes megjelenést akartunk. Gondoltuk, hogy a többi show-ban úgyis elég sok hosszú haj lesz, főleg a színek miatt, ezért könnyű volt a választás, hogy mi inkább a rövidebb formákban utazzunk. A teljes megjelenés monokróm lett, ami méltó az első Schwarzkopf Professional-es szereplésünkhöz. Egy kis munkát is szerettünk volna a színpadra csempészni, mert szerintünk nagyon fontos a szakmai látnivaló. Persze hét percbe nem könnyű belesűríteni mindent, így maradt, hogy 1-2 kedvenc OSiS+ termékünkkel átdolgozzuk a lányok haját. Na igen és a fürdés a végén... Szerintünk az volt a pont az i-n. Mi imádtuk!

Elégedettek vagytok a show-val?

Szuper volt minden. A háttér! Mintha csak mindenki azért lett volna ott, hogy nekünk segítsen. A sminkesek, a stylist, a koreográfus, illetve az ügynökség hihetetlen profizmussal rakta hozzá az elképzelésinkhez a saját tudását. Köszönjük nekik! Persze imádtuk modelljeinket is, akik azonnal beolvadtak a csapatunkba. Minden profi volt. Odatette magát a Schwarzkopf Professional.

Milyen visszajelzések érkeztek eddig?

Akik ismernek és szeretnek bennünket, már azonnal gratuláltak és elmondták, hogy imádják hogy ilyen „betegek” vagyunk. Külön kiemelték, hogy még egy kis munkát, átalakulást is láttak a színpadon. Negatív kritikát nem kaptunk szemtől szembe, bár mi azt is szeretjük, főleg ha építő jellegű. Az is külön jó, hogy még most, jó pár héttel a show után is gratulálnak a bemutatóhoz. Egyébként az első és legfontosabb visszajelzést a modellektől kaptuk, hiszen mindenki imádta a haját!

A bemutatott hajak mennyiben tükrözik a 2016-os hajdivatot?

A mi hajainknál a legfontosabb, hogy előremutatók legyenek és hordozzák magukban a hair's[ku:l] „zajt”. Szerintünk úgy érdemes valamit kiadni a kezeink közül, hogy a magunk képére formáljuk a divatból azokat az elemeket, amelyek nekünk tetszenek, és lefordítjuk a fodrászat nyelvére.

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 412

 

Tetszett az interjú? Köszönjük, ha megosztod kollégáiddal is!