Május 5-én történelmet írtak a Henkel Beauty Care Professional márkái a több mint 24 órán át tartó #HairdressersUnited digitális jótékonysági fodrászfesztivállal...

A Fritz Henkel Stiftung közreműködésével megrendezett jótékonysági esemény, a #HairdressersUnited egyetlen digitális térbe gyűjtötte a világ legnagyobb fodrász és szépségápolási szaktekintélyeit, hogy szaktudásukat felhasználva segítsenek a bajbajutottakon.

A kategóriájában az első, közösségi médiában sugárzott 24 órás élő eseményen 41 hajművész vonult fel (19 különböző országból és 13 különböző időzónából, 9 különböző nyelven!), hogy az élő szemináriumokon megcsillogtassák a szaktudásukat.

Az élőben sugárzott, összesen 41 különböző szemináriumon keresztül a résztvevők elmerülhettek a fodrászat minden csínjában-bínjában a hajfestéstől – beleértve a szőkítést, balayage-t és blur-technikát – kezdve a vágáson és borbélymesterségen át a kreatív oktatóvideókig és fonási trendekig!

Az aprólékos tervezésnek, valamint a szervezők és fellépők elkötelezettségének köszönhetően az esemény egyben a GUINNESS WORLD RECORDS™ által hivatalos világrekordkísérletnek is minősült a „leghosszabb online közvetített oktatási fodrászszeminárium” kategóriában. Az esemény végül 27 órán és 34 percen át tartott, aminek minden másodpercét élőben közvetítettük. A #HairdressersUnited-ot 4 digitális csatorna is sugározta, beleértve a több mint 1,6 millió követővel rendelkező behindthechair.com (@behindthechair_com) honlapot, amely a fodrászipar legtekintélyesebb médiumának számít.

A Henkel Beauty Care Professional márkái és hajművészei

Ezen az egyedi eseményen a Henkel Beauty Care Professional 9 márkája (Schwarzkopf Professional, AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, JOICO, INDOLA, Kenra, Sexy Hair, #MyDentity, Pravana és Alterna) 41 hajművésszel képviseltette magát, akik összesen több mint 8,3 millió követővel rendelkeznek.

skprekordkép 

Mindent egybevetve, a fesztivál megszervezése és gördülékeny levezetése egy valódi bravúr volt! A #HairdressersUnited gyakorlati megvalósítására mindössze 3 hét állt a szervezők rendelkezésére, akik ráadásul 3 különböző időzónában dolgoznak. Már az is igazán nagy szó, hogy sikerült egy platformra gyűjteni a fodrászipar apraja-nagyját egy ilyen nehéz időben.

A rengeteg gratuláció és köszönet mellett a szakma legnagyobb nevei is elismeréssel nyilatkoztak a rendezvényről... „Igazi megtiszteltetés volt a számomra, hogy részt vehettem ezen a csodálatos eseményen. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy ez a jótékonysági kezdeményezés megvalósulhasson...” mondta a Schwarzkopf Professional nemzetközi nagykövete, Lesley Jennison. Tyler Johnston pedig ezeket a gondolatokat tette hozzá: „Igazán remek érzés volt részt venni egy ilyen hihetetlen projektben, amellyel mi is tehetünk valamit azokért, akik nehéz helyzetbe kerültek a COVID-19-vírus miatt. Köszönjük, Henkel!” - csak hogy néhányan említsünk a visszajelzések közül.

A #HairdressersUnited további lookjaiért és szemináriumaiért ne felejtsd el követni a művészeket az egyéni Instagram-fiókjukon.

#HairdressersUnited digitális jótékonysági fesztivál a Fritz Henkel Stiftung támogatásával

A #HairdressersUnited jótékonysági esemény nem valósulhatott volna meg a Fritz Henkel Stiftung alapítvány támogatása nélkül, amely számtalanszor bizonyította már az iparágért tanúsított elkötelezettségéről. Most sem volt ez másként, és az eseményt övező pozitív közösségi érzés sokaknak jelentett megnyugvást ebben az embert próbáló időszakban. 

A Fritz Henkel Stiftung támogatásával megrendezett #HAIRDRESSERSUNITED 100.000 eurót ajánl jótékony célra, például a Vöröskeresztnek vagy a United Ways-nek. A nézők adományai az élő közvetítések alatt eljutottak hozzánk, az összegek összeadása azonban jelenleg is folyamatban van.

A #HAIRDRESSERSUNITED szeretné kifejezni őszinte háláját azért a kemény munkáért és elkötelezettségért, amelyet a résztvevők egytől-egyig tanúsítottak. Igazán nagyra értékeljük az egyéni erőfeszítést, amellyel a #HairdressersUnited adományokat gyűjthetett a bajbajutottak részére és hivatalos GUINNESS WORLD RECORD™ kísérletet indíthatott a „leghosszabb online közvetített oktató fodrászszeminárium” kategóriában. Ez az esemény úgy vonul be a történelembe, mint egy páratlan teljesítmény, amelyre még hosszú évek múltán is meleg szívvel emlékezünk majd.

Támogasd és kövesd a kedvenc Henkel Beauty Care Professional márkáidat az Instagramon és fedezd fel az eseményről összeállított tartalmakat a #HairdressersUnited, #TogetherWeStand és #StrongBonds hashtageken keresztül.

A 2020. május 5-én megrendezett #HairdressersUnited digitális jótékonysági fodrászfesztivál összesen 27 órán és 34 percen át tartott, azaz új világrekordot állított fel. A teljes #HAIRDRESSERSUNITED felvételt hamarosan teljes egészében közzétesszük a www.hairdressers-united.com honlapon.  

A Henkelről
A Henkel világszerte kiegyensúlyozott és változatos portfólióval működik. Az erőteljes márkáknak, innovációknak és technológiáknak köszönhetően a társaság vezető pozíciókat foglal el három üzletágával mind az ipari, mind a fogyasztási cikkek terén. A Henkel Adhesive Technologies üzletága globális vezető szerepet tölt be a ragasztók piacán – valamennyi iparági szegmensben, világszerte. A Henkel Laundry & Home Care és a Beauty Care üzletágaiban vezető pozícióban van sok piacon és kategóriában, szerte a világon. A 1876-ban alapított Henkel több mint 140 éves sikert tudhat maga mögött. A Henkel 2017-ben 20 milliárd euró árbevételt és 3,2 milliárd euró korrigált üzemi eredményt ért el. A Henkel három – Loctite, Schwarzkopf és Persil – vezető márkája együttesen több mint 6,4 milliárd euró árbevételt ért el. A Henkel világszerte több mint 52 000 embert foglalkoztat – lelkes és sokszínű csapat, amelyet erős vállalati kultúra, a fenntartható érték létrehozásának közös célja és a közös értékek egyesítenek. A fenntarthatóság elismert vezetőjeként a Henkel számos nemzetközi indexben és rangsorban az első helyet foglalja el. A Henkel elsőbbségi részvényeit a német DAX tőzsdeindexben jegyzik.

 További információért kérjük, látogasson el a Henkel angol nyelvű honlapjára: www.henkel.com.

A Fritz Henkel Stiftungról

A társadalmi szerepvállalás – más néven vállalati polgárság – vállalati felelősségérzetünk megnyilvánulása, és szilárdan beágyazódik vállalati értékeinkbe. A Fritzh Henkel Alapítványon keresztül a vállalat az üzleti tevékenységén túlmutató elkötelezettségéről tesz tanúbizonyságot, amelynek hajtómotorja a munkavállalói önzetlen tenni akarása. Csak 2019-ben a Henkel megközelítőleg 2.000 közösségi projektet támogatott világszerte.