Fibreplex hajkotes erosito rendszer Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional Fibreplex hajkötés-erősítő rendszer
A Fibreplex a Schwarzkopf Professional újdonsága, mely egy innovatív, három lépéses hajkötés-erősítő rendszer, ami szőkítés, festés és világosítás során védelmet ad a hajnak. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd: a haj egészsége tökéletes védelmet kap szőkítés, hajfestés és világosít során is.

Hogyan működik a Fibreplex - elméletben?
A Fibreplex a Fibre Bond Technológiának köszönhetően erős szerkezeti kötéseket hoz létre a hajban, melyek úgy nyújtanak védelmet a hajnak a vegyi kezelések során, hogy “önmagukat áldozzák fel” a kezelések alkalmával. Ennek köszönhetően a haj nem sérül, sőt, a végeredmény egy még épebb, egészségesebb és fényesebb haj – annak ellenére, hogy vegyi kezelést hajtottál végre rajta.

Fibreplex a gyakorlatban

A Fibreplex használatának lépései
Az 1-es terméket, azaz a Fibreplex Bond Boostert keverd bele megfelelő arányban a hajfestékbe. (A keverési arányokat a csomagban egy kis kártyán megtalálod.) Fontos, hogy előbb a hajfestéket keverd ki, majd ahhoz adagold a Bond Boostert.

Vidd fel a hajra a Fibreplex Bond Booster-rel ellátott hajfestéket és várd meg a hajfesték hatóidejét. (A hatóidőt a FibrePlex használata nem változtatja meg.) Van, aki nem érez különbséget a hajfesték felvitelében, mások viszont sokkal krémesebbnek érzik az anyagot. Teszteld magad is!

A hatóidő letelte után mosd le a hajfestéket, mosd meg alaposan a hajat a Fibreplex hajsamponnal, majd tedd rá a No.2-es terméket: a Fibreplex Bond Sealer-t. A terméket 10 percig hagyd a hajon. 

Fésüld ki a hajat és érezd, milyen könnyen siklik benne a fésű: mutasd meg vendégednek is a végeredményt, kérd, hogy ő is fésüljön egyet vizes haján. A hajból alaposan öblítsd ki a terméket.

Szárítsd meg a kész frizurát – ha kell, vágd le, vagy igazítsd meg a hajvégeket, hogy minden szempontból tökéletes eredményt érj el és vendéged elégedetten távozzon a szalonból.

A vegyi kezelés menete változatlan!

A Fibreplex 1-es terméke a Bond Booster hatóideje pontosan annyi, mint a vegyi kezelésé, ezáltal:

Nem változik a hatóidő és
Nem változik a színeredmény

Mire való a 3. termék, a Fibreplex Bond Maintainer?
A harmadik termék a Fibreplex Bond Maintainer, ami kifejezetten otthoni használatra való és amit vendéged nálad az szalonban tud megvásárolni. A Bond Maintainer fenntartja a javított hajszerkezetet, alkalmazási maximum heti kétszer, a hajmosások során javasolt.

Más hajfestéket használok, alkalmazhatom-e azzal együtt is a FibrePlex-et?
Igen, hiszen a Fibreplex minden hajfestékkel kompatibilis, ráadásul sem a színeredményen, sem a hatóidőn nem változtat, így nyugodtan használhatod más hajfestékkel is. Bár a Schwarzkopf Professional hajfestékpalettája minden igényt kielégít, így azt javasoljuk, ismerd meg termékeinket és próbáld ki a neked tetsző árnyalatokat. Területi képviselőink is készséggel állnak rendelkezésedre.

Melyik termék mire jó?

Fibreplex hajkoteserosito rendszer

Jelenthet-e profitnövekedést a szalonban a FibrePlex használata?
Természetesen, hiszen a hajfestést egy extra ápoló szolgáltatással egészíted ki, amivel vendéged maximálisan elégedett lesz. Érdemes első alkalommal csak megismertetni vendégeddel ezt a szolgáltatást és nem felszámítani extra díjat, hiszen már az első alkalommal látványos javulást fog tapasztalni, amihez a későbbiekben bizonyosan ragaszkodni fog – akkor is, ha extra szolgáltatásként számolod fel. Plusz a No.3-as termék, a FibrePlex Bond Maintainer egy otthoni ápoló, amit feltétlenül ajánlj vendégednek, hiszen a finom tapintású haj és a csillogó végeredmény a termék használatával a következő festésig tart!

Hol tudod megrendelni a Fibreplex termékcsaládot?
A Schwarzkopf Professional területi képviselőknél. A listáért kattints ide!