• Átalakítanám szalonom, ebben is kérhetem támogatásotokat?

  Persze. Partnerszerződéseink keretén belül arra is van lehetőség, hogy szalonod átalakításában segítsünk úgy, hogy a te válladról minden gondot leveszünk. A legprofibb szakemberekkel dolgozunk együtt, neked csak azt kell meghatároznod, mit is szeretnél látni. Természetesen erre mindenkinek egyedi ajánlatot dolgozunk ki, közösen. Ha ilyenben gondolkozol, keress meg minket, hogy mindent meg tudjunk beszélni. Vedd fel velünk a kapcsolatot már most!

 • Ha szakmai kérdésem van, fordulhatok hozzátok?

  Igen, akár már most is. Ha kérdésed van, írd meg nekünk bátran, elérhetőségünket itt találod. Ha a későbbiekben lesz kérdésed, akkor azt szintén el tudod nekünk küldeni, de oktatófodrászainkkal személyesen is meg tudod beszélni a képzéseken.

 • Hogyan támogat engem a Schwarzkopf Professional

  Cégünk alapvetően minden támogatást megad partnereinek, ráadásul teljesen személyre szabottan. Minden szerződésünk az egyedi igényeknek megfelelően van kialakítva, hiszen jól tudjuk azt, hogy mindenkinek másra van szüksége és más a fontos. Támogatásaink igen széleskörűek: ebbe beletartozik a szalonátalakítás, a vendégek felé történő termékkommunikáció – melynek jeles képviselője televíziós kampányaink mellett például ez az oldal is –, az oktatásaink, továbbképzéseink és partnerhétvégéink is. Hiszünk abban, hogy együtt könnyebb és szórakoztatóbb is dolgozni, ezért mi arra törekszünk, hogy igazi csapatot alkossunk, ahová jó érzés tartozni! Szerencsénkre a hozzánk csatlakozó és a régóta velünk dolgozó fodrászok ebben egyaránt megerősítenek minket.

 • Miért dolgozzak a Schwarzkopf Professional termékeivel?

  Azért, mert mi a Schwarzkopf Professional-nél egy teljes rendszert kínálunk neked, széleskörű támogatásunk mind a te fejlődésedet és vendégeid elégedettségét szolgálják. Professzionális termékeink minden haj- és fejbőrproblémára, illetve hajtípusra külön-külön megoldást kínálnak, használatukkal minden vendéged könnyen ki tudod szolgálni. A termékek pontos alkalmazását speciális oktatásainkon ismerheted meg, ahol lehetőség van kipróbálásukra is. És ha mindez nem lenne elég? A Schwarzkopf Professional egy olyan brand, mely több mint 100 éve van a piacon és világszerte ismert, a szakértelmet és megbízhatóságot jelenti.

 • Miért használjak Igora Royal-t?

  Szeretnéd vendégeidnek a maximális színeredeményt nyújtani? Munkád során biztosra akarsz menni a tekintetben, hogy mindig a várt eredmény születik? Akkor érdemes megismerned és szalonmunkádba beépítenek az IGORA ROYAL hajfestékeit és annak termékcsaládjait, amivel lényegében minden színt el tudsz készíteni vendégeidnek, akármit is szeretnének. Ismerd meg hatalmas hajfesték-palettánkat, kattints ide!

 • Partnereitek miért szeretnek veletek együtt dolgozni?

  A legfontosabb mindig a személyes visszajelzés, ezért korábban és frissen szerződött partnereink visszajelzését tudjuk neked tolmácsolni. Ők ezeket emelték ki, mint számukra legfontosabbat:

  • Teljes, mindent átfogó professzionális termékpaletta
  • Koncepció a szalonszolgáltatásokban, ami nagyon nagy segít a mindennapi munkában (szőke, göndör, egyenes, vékony- és vastagszálú, érett hajak... Mindenre van termék és szolgáltatás, ahhoz kapcsolódó otthoni ápoló termék.)
  • Teljeskörű támogatás, bármilyen elképzelésről legyen is szó.
  • Innováció: mindig megújuló, a trendeket követő termékek és szolgáltatások.
  • Oktatás: look&learn szemináriumok, gyakorlati képzések, nagy bemutatók.
  • Országos lefedettségű képviselői hálózat: melynek köszönhetően a fodrász minden újdonságról azonnal értesül, s ha bármilyen probléma merül fel, könnyedén tudunk segíteni.
  • Rugalmasság, személyre szabott rendszer: annak ellenére, hogy a Schwarzkopf Professional egy multinacionális cég, a fodrászok és közvetetten a vendégek igényeinek kielégítése a cél, amit minden eszközzel támogat is.
 • Tudtok-e segíteni az oktatásban, fejlesztésben?

  Természetesen. Mi is a folyamatos fejlődésben és termékeink fejlesztésében hiszünk. Divatszakma lévén az állandó fejlődés, a trendekkel együtt haladás és a trendteremtés elengedhetetlen. Partnereink mindig a legújabb trendeket kapják oktatásainkon, ahol a termékek szakszerű használatával is megismertetjük őket. Képzéseink igen sokrétűek, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább kedvére valót. Oktatóink folyamatosan külföldi és hazai szakmai képzéseken vesznek részt, hogy az átadott ismeretanyag mindig a legfrissebb legyen, a divattal lépést tartson.