Köszöntünk a Színezd újra oldalán!

Oldalunk célja, hogy a fodrászokkal és vendégeikkel is megismertessük termékújdonságainkat, beszámoljunk aktuális híreinkről és a Schwarzkopf Professional világáról. Nálunk mindent megtalálsz, ami munkádat megkönnyíti és segít abban is, hogy vendégeidet még szakszerűbben tudd kiszolgálni. Oldalunkon a szalon vendégei is sok újdonságot találnak: tippeket a mindennapos hajápoláshoz, trükköket a frizurák otthoni elkészítéséhez és ismertetőket termékújdonságainkról.

Böngéssz, bogarássz, nézelődj oldalunkon és ha megtetszett valami, oszd meg barátaiddal is! Kérdésed van? Írj nekünk, mihamarabb válaszolunk.

a Schwarzkopf Professional csapata

BLOND EXPERT SZALONLISTA

 

A Blond Expert fodrászatok a hajszőkítés és világosítás kiemelt szalonjai, ahol minden vendég stílusának és karakterének megfelelő szőke hajszínt kap. Az integrált Bond Enforcing technológiának köszönhetően a tökéletes végeredmény garantált, mert az egészséges haj mindenkinek jár!

A részletekért kattints ide

Blog

Azért, mert mi a Schwarzkopf Professional-nél egy teljes rendszert kínálunk neked, széleskörű támogatásunk mind a te fejlődésedet és vendégeid elégedettségét szolgálják. Professzionális termékeink minden haj- és fejbőrproblémára, illetve hajtípusra külön-külön megoldást kínálnak, használatukkal minden vendéged könnyen ki tudod szolgálni. A termékek pontos alkalmazását speciális oktatásainkon ismerheted meg, ahol lehetőség van kipróbálásukra is. És ha mindez nem lenne elég? A Schwarzkopf Professional egy olyan brand, mely több mint 100 éve van a piacon és világszerte ismert, a szakértelmet és megbízhatóságot jelenti.