FEDEZD FEL AZ ELSŐ TARTÓS AMMÓNIAMENTES KRÉMHAJFESTÉKET PHYTOLIPID TECHNOLÓGIÁVAL AZ ESSENSITY AZ ELSŐ AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉKÜNK, AMELY NÖVÉNYI ALAPÚ OLAJOKAT ÉS PHYTOLIPID TECHNOLÓGIÁT TARTALMAZ. TERMÉSZETES KINÉZETŰ SZÍNEREDMÉNYT, VALÓDI SZÍNINTENZITÁST ÉS PUHA TAPINTÁST BIZTOSÍT A HAJNAK. Keresd meg Szalonkeresőnkben, hol található a legközelebbi Schwarzkopf Professional fodrászszalon és jelentkezz be!

Az ESSENSITY természetes eredetű, megújuló anyagokkal helyettesíti a szintetikus összetevőket, ahol csak lehetséges.

A sorozat hajápoló termékei ammóniától, szilikonoktól, parabénektől, ásványi olajoktól, szulfátoktól* és mesterséges illatanyagoktól mentesek.

*Csak a hajsamponok

COLOR & REPAIR

A Color & Repair regeneráló sorozat különleges tápláló és organikus összete- vőket tartalmaz, ezért ideális
a színkezelt, sérült és vegyileg kezelt haj mélyreható regenerálására.

COLOR & REPAIR HAJSAMPON Gyengéden tisztítja a színkezelt hajat. Kifakulás elleni védel- met biztosít, a hajszín fokozott ragyogásáért.

COLOR & REPAIR HAJBALZSAM Kisimítja és regenerálja a sérült hajat. Megerősíti a hajszerkezetet, védi a hajszínt a kifakulástól és visszaállítja a haj színintenzitását és fényét.

COLOR & REPAIR INTENZÍV HAJPAKOLÁS Belülről erősíti a színkezelt hajat
és véd a szabadgyökökkel szemben. Mélyreható és intenzív ápolást biztosít, a hosszantartóan ragyogó hajszínért és egészséges kinézetű fényért.

COLOR & REPAIR INTENZÍV HAJVÉDŐ SZÉRUM Kisimítja a hajhosszt és a hajvégeket, továbbá védi a hajat a hajszárító hőhatása és egyéb káros külső hatásokkal szemben.

COLOR & MOISTURE A Color & Moisture sorozat speci kus, organikus és természetes hidratáló összetevőket tartalmaz, ezért ideális a színkezelt, durva és száraz haj hidratálására.

COLOR & MOISTURE HAJBALZSAM Bizotsítja a haj számára szükséges nedvességet, hogy sima felület
és puha tapintást adjon a szára, töredezett hajtípusoknak.
Segít könnyen kezelhetővé tenni a hajat és ragyogó fényt biztosít.

COLOR & MOISTURE INTENZÍV HAJBALZSAM Körülveszi és védi a száraz hajat, miközben színvédelmet és ragyogó fényt biztosít. A könnyű hajápoló permet javít a normál vagy száraz haj kezelhetőségén, anélkül, hogy elnehezítené azt.

COLOR & MOISTURE SPRAY HAJPAKOLÁS Nagyszerűen ápolja és hidratálja
a száraz, durva, töredezett és nehezen kezelhető hajat. A gazdag, krémes hajpakolás belülről erősíti és regenerálja a teljes hajszerkezetet.

COLOR & MOISTURE HAJSAMPON Mélyreható hidratáló hatása biztosítja a nélkülözhetetlen nedvességet a haj számára. Könnyen kezelhető és puha tapintású hajat biztosít.