SKP HIM SIL Superhold 940X380

COLOR BRILLIANCE ÉS AZ ÖRÖK, FEKETE-FEHÉR KLASSZIKUSOK

A Silhouette PURE termékek erős, „láthatatlan” tartást adnak amellett, hogy a haj megőrzi alapvető szépségét. A Silhouette jól felépített termékválasz- téka látható fényt és élettel teli textúrát ad a hajnak.

SILHOUETTE COLOR BRILLIANCE

Szupererős tartás és fokozott színvédelem.

COLOR BRILLANCE HAJLAKK FESTETT HAJRA Magas fényű polymer technoló- giája extra fényt és szuper erős tartást nyújt. Rendszeres használata hozzájárul a szín kifakulása elleni védelemhez.

COLOR BRILLANCE HAJHAB FESTETT HAJRA Extra fényt és szuper erős tartást ad a hajnak. Színvédő UV szűrővel. A festett haj számára rendkívül ragyogó hatást kölcsönöz. Színkezelt, törülközőszáraz hajon alkalmazza.

COLOR BRILLIANCE HAJFÉNY- PERMET

Lenyűgöző, kristályszerű fényt
ad a hajnak és hosszan megtartja a haj ragyogását.

SILHOUETTE CLASSIC

Klasszikus, időtálló és elegáns.

FLEXIBLE HOLD RUGALMAS TARTÁST ADÓ HAJLAKK Mikro- nomságú hajlakk a rugalmas tartásért, a lágy, természetes hatású és ragyogó fényű hajért.

FLEXIBLE HOLD RUGALMAS TARTÁST ADÓ HAJHAB Hosszantartó mikro- nomságú hajhab, mely volument és rugalmas tartást biztosít. Különösen jó hajszárításhoz és berakáshoz.

FLEXIBLE HOLD HAJFORMÁZÓ ÉS ÁPOLÓ FOLYADÉK Hosszantartó, exibilis volument és esést ad a hajnak miközben kondicionálja azt.

SUPER HOLD SZUPERERŐS TARTÁST ADÓ HAJLAKK Az eredeti mikro- nomságú hajlakk szupererős tartást ad a hajnak, nem nehezíti el a hajat és hosszantartó frizurát eredményez.

SUPER HOLD SZUPERERŐS TARTÁST ADÓ HAJHAB Hosszantartó mikro- nomságú hajhab, mely maximális volument és természetes fényt biztosít.

SUPER HOLD SZUPERERŐS TARTÁST ADÓ PUMPÁS HAJLAKK Hajtógázmentes hajlakk
a szupererős tartásért. Egyenletes eloszlást biztosít, nem ragad és szárazon is kreatívan formázható.

SUPER HOLD SZUPERERŐS TARTÁST ADÓ HAJZSELÉ Azonnali szupererős tartást, kiváló szerkezetet és textúrát ad a hajnak. Gyorsan szárad
és könnyen kimosható a hajból.